Followers

23 Julai 2009

selamat tinggal shah alam

hari ini last aku di shah alam, terpaksa di awal kan dari cadangan asal 3hb,
tetapi td aku diminta lapor diri 27hb ni. di perda.

ada yg seronok, ada yg tidak..hmmm ic tak siap lagi, minggu depan baru siap.
camna nak datang ambil klu x dapat cuti. mungkin cawangan baru ini,
aku perlu membuka akaun cimb, nampaknya lagi rumit la dengan ketiadaan ic yg boleh dibaca.

seronoknya dapat duduk dirumah bersama keluarga, sudah 4 tahun aku merantau.
kini aku baru dapat duduk di kampung, melihat adik2 membesar, anak buah membesar.
abah dan mak.

dah 3 tahun aku dan dia bersama di shah alam, rasa susah utk berpisah.
walaupun kpg dia dekat je dengan kampung aku.
tapi kami tak boleh kerap berjumpa seperti dahulu...
takpala, mungkin hijrah ini membuka pintu rezeki yg baru utk aku.

17 ulasan:

Kish berkata...

amin... insyALLAH... moge2. Hijrah tu kan baik adik bob. Mane tau kan rezki utk mendirikan masjid da makin dekat? he he ... amin.

cathenclox berkata...

aik..duk perda png ke? pape pon,slmt pulang ke pangkuan family..sewa umah da setel kan kan?> haha

Wira Anak Jawa berkata...

Selamat kembali kepangkuan keluarga.... semuga tambah rezeki.. Amin

fazrin2211 berkata...

cathenclox, apa link blog ekau?

Natasha berkata...

kadang2... utk dpt kan apa yg kita nak, kita kena korbankan sesuatu.... my chemistry lecturer once said, there's no such thing as free lunch.

fazrin2211 berkata...

baiklah..semoga N pun tabah menghadapinye

musz berkata...

tinggal la n... hehehhee..

makteh berkata...

ape2 pon ko jage la diri yer!!

fazrin2211 berkata...

takpo, family ado leh jaga kan,hahahaa

Natasha berkata...

bak no tepon N.. besok jugak aku ajak dia klua mengorat... kah kah kah... faz... apa2 hal... suh le dia call aku... takde hal :D

fazrin2211 berkata...

nanti aku bagi, hehehe.

dekkai berkata...

N! tabahkan hati :D

jauh tuh hanya jarak ja..

hati tetap dekat :)

faz! ang jgn curang2! hepp!

fazrin2211 berkata...

mana ada curang, klu nak dah lama dah kai..hehe

tq kai

Natasha berkata...

dekkai selalu kena long-distance tu yg dia paham terlebih tu faz! kah kah kah!

fazrin2211 berkata...

ada tips2 tak dekkai?

mai habaq sket.

manje^lara berkata...

aku tau towwwww....
sian buah ati ko....
alah rajin-2 lah call dia
tow pn susah kah?


aku ko tak cedih nak tinggal
tow lah ko... sampai ati!

fazrin2211 berkata...

huhuhuhu