Followers

23 Julai 2009

novel paling best bulan ni, bulan 7, 2009


nasi ayam madu, ciput nak mampos, kat jusco bukit raja

NOVEL PALING LARIS BULAN INI

lepas makan, tgk novel sekejap, N beli novel 'cinta kau dan aku '
top sallers tu, sapa nak tgk best novel bulan ni, boleh klik kat pic list novel tu.
tgk la, novel yg aku beli bulan lepas masih ditangga ke 2. sungguh aku cinta.

lepas tu kita org tgk wayang, ice ace 3

kedai yg pernah lepak bersama vio dan ferol. selepas tgk wayang, makan lagi, hahaha, lapar2

kerang rebus

mee tomyam

nasi goreng ikan masin

komen

11 ulasan:

chipsmore berkata...

nasi ayam madu itu menyelerakan..hehe ;)

fazrin2211 berkata...

tapi, ayam dia sgt sedikit, masuk perut, tak sampai suku pun.wahahahahaha

cathenclox berkata...

tersangatlah anda minat dgn novel ya amat? hmm.. bm pon tunggang tebalik..

wuahahahaa

fazrin2211 berkata...

ha?????? hahaha terbalik aku baca!

Bp @ pengerindu.com berkata...

i minat makan2 tu.. nampak sedap

makteh berkata...

arhh nyesal aku tak beli novel tu mase dtg pameran kat sini
adoiyai..kalo tak sebab kene arrange futsal,mesti aku da beli..best ke novel tu??
pinjammmmmmmm!!

fazrin2211 berkata...

tu la teh, sapa suh ko bergiat cergas,wakakakakakaa

Natasha berkata...

jgn kasi dia pinjam... kang dia rendam dlm baldi... kah kah kah....

faz... ang typo tu....

saller = seller

harap maklum...

fazrin2211 berkata...

aku typo?hahaha aku memang selalu typo, tambah2 english

Syida Shukor berkata...

haha . novel tuh mmg besh gila . tp novel 1st die lagy besh
try lah cari (:

fazrin2211 berkata...

i try