Followers

23 Jun 2009

Aku eksiden di genting sempah





Tahun 2007 , dalam perjalanan outstation ke kertih,
Ketika sedang leka mendengar radio org asli pahang,
tetiba nampak selekoh, pusing steering sket,
kete tergolek 3 kali(pejam mata sambil kira). mujur la aku masih hidup sehingga kini.
laptop tercampak atas jalan(tanpa beg), habis bercalar2,
tapi sampai sekarang masih berfungsi dengan baik,
sebab tu la sampai skrg aku akan pilih jenama acer, dompet ilang,
semua barang dalam kete tercampak keluar dari cermin depan yang pecah,
kecuali aku je tak terkeluar, sebab pakai tali pinggang.
so jgn lupa pakai tali pinggang keledar.
3 bulan tunggu kete siap repair, sik baik full claim.
aku tak apa2, cuma sengal2 badan je,
amik cuti seminggu, tenangkan fikiran.

11 ulasan:

Ch3NtA_LiF3 berkata...

ya allah faz faz...teruk bangat kereta ko ni... nsib baik la ko tak apa2... adesshhh... tgk muka mama ko tu faz...mesti dia risau btul masa tu...

fazrin2211 berkata...

org duk tanya, mana org yang exsiden, bila bapak aku tunjuk aku la org tu. depa pelik aku tak apa2. syukur..

Kish berkata...

uish.... dasatnye adik bob. nauzubilla.... isk isk isk. skang ni kelisa yg same ke? sihat x kelisa ni? slepy ke adik bob time tu? drive safe hokeh~!

fazrin2211 berkata...

kete yang sama la..hehe time tu, ngantuk kutt, ok tq kak fiza

Munirah Abd berkata...

perghhh teruk tuuuuu
nasib baik ko ok kan..
alhamdulillah..........

fazrin2211 berkata...

aku ok, cuma klu ko tgk aku gile2 sket tu, ko faham2 la,wakakakkakaa

Natasha berkata...

eleh salahkan eksiden... ang mmg dari dulu gila pun faz!

*GB* berkata...

Pandu Cermat Jiwa Selamat-iklan 80'
Ingatlah Orang Yang Tersayang-90'
Pakai Tali Pinggang-2007
Pakai Tali Pinggang Belakang-2009

akan datang...

Jangan Mendengar Radio Ketika Memandu

hehehe :)

fazrin2211 berkata...

amboi, syok dia kenakan org,hahaha.

tambah lagi:

dilarang tacap muka
wanita dilarang memandu..ok tak?

Natasha berkata...

tacap muka... jgn kata tacap muka... bubuh eyeliner time driving pun penah... menunjukkan sgt TRAFFIC JAM kat malaysia ni teruk! hahahaha....

wanita dilarang memandu... rules tu mmg ada kat UAE kan? pandai la ang... aku nak pi keja dgn apa? ingat ni zaman batu ka... pompuan dok umah ja... ngok ngek!

fazrin2211 berkata...

ppuan duk umah je,jaga anak, masak utk lagi, wat keje depan pc je, ok tak camni?