Followers

21 Ogos 2009

Kena Gigit Pacat la...Bukit larut.. mee udang kuala sepetang



Tadi gi kerja di site bukit larut, best, sejuk, berkabus cam cameron highland.
Tetiba lepas buat kerja, nampak darah byk kat lantai. tgk2 ada pacat.
check2 kaki, rupanya kaki aku yg kena pacat, tak perasan pun dia gigit.
tapi takpala, tak rasa apa pun.



GELI??????????? hahaha



LEPAS TU PEKENA MEE UDANG KUALA SEPETANG PLAK.
tak best mana pun, huhu


17 ulasan:

Nurul Qurratu Aini binti Kamaruzaman berkata...

abg faz ske pacat ek?

dekkai berkata...

tak geli ciap leh guling2 lg pacat tuh :P

dekkai berkata...

tak geli ciap leh guling2 lg pacat tuh :P

Kaknab berkata...

fazrin besa juga kena gigit pacat, kaknab lagi jakun, pacat ke lintah xpernah tengok pun jakunnya, dah tua pun macam ni pun xpernah tengok huhuhu

kua_92 berkata...

huk3... geli nyer...klu aq xg lah masuk hutan ader pacat or linth..

[ N ] ZuLaiNa berkata...

eh, bile makan mee udang ni ? zue baru je pegi hari isnin lepas..kat kedai yg same ni~~

fazrin2211 berkata...

ann - suke pegang2 pacat,hahaha

dekkai - dah biasa dah kecik2 kena pacat, time tangkap ikan laga

kaknab - aik, kaki mancing pun tak pernah tgk ke?hehehe

kua- takkan geli kut

zulaina - hari jumaat saya pegi, hehe

10 berkata...

ahhh... geli la... lembek2 basah2...
nampak cam sedap... x best ek?

Wira Anak Jawa berkata...

sedap lagi mee udang abah buat kan???

Kish berkata...

wawawa~ darah... erkz, rase nak pitam sekejap. isk2...

p/s : salam ramadhan adik bob~!

fazrin2211 berkata...

jgn pitam sini,hehehe

Mohd Yusup berkata...

Mcm best ja...bukan pacat la...Bukit Maxwell tu la. Lama tak manjat atas tu. Dulu harap sejuk ja tak dak pa2 sangat. Dulu ada gak crita-ctiti ndak buat keta kabel atas tu.Gambar lain2 tak dak ka

fazrin2211 berkata...

gambar tak banyak, tak sempat amik gambo kawasan riadah, cuma lalu je kat kawasan tu, kita org buat keje kat puncak, takda apa2 kat puncak, cuma bangunan telekom je.

Natasha berkata...

faz tak ajak aku pi pun :(

fazrin2211 berkata...

aku pi sana sebab keje la, bukan pi jalan2

dekkai berkata...

cet faz! ngata aku..bukan ikan laga tp ikan keli la dlm longkang :P

kua_92 berkata...

wek, :p, geli tgk bdn pacat tu,lembik n mcm ular...