Followers

04 Mac 2009

Test new software

huhu letih2 belajar melukis, susah gak nak jadi designer ni, ni la hasilnya yg ntah apa2,utk first time ni, aku cuba lukis rumah abah di Taman seri jenaris, tikam batu, kedah.









boleh jadi architect tak lukis camni? wakakakakkaa

6 ulasan:

Munirah Abd berkata...

jadi designer utk bakal umah aku kat perlis nnti boleh naaaaaaaaa??

fazrin2211 berkata...

tu bukan umah hanif ke? bila plak jadi umah ko ni?wakakakakaka

_che.amat_____ berkata...

software AutoCAD ke bro??

myusup berkata...

klu ndak buat tensile hg download software dari
http://www.tensile-structures.de/sb_software.html
free ja

水煎包amber berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女