Followers

30 Mac 2009

Habis sudah, oh tayar oh tayar



Memula niat nak servis, tukar minyak enjin, filter, element, balancing.
pastu bila buka tayar, ade tayar dah buncit, ada tayar dah nipis,
kedai suruh tukar 2 tayar, alang2 tukar 2, tukar semua je la murah sket, lagi pun memang dah lama tak tukar. huhu..abis dah duit nak enjoy2 bulan ni...
tapi kete memang dah sedap..memang la sedap, abis dekat 800. sik baik kelisa, kalau kereta lain?sebenarnya aku pun tak tahu tayar yg dia org tukar tu, jenis ok ke tak.
balik surt tenet, nampak cam ok je. http://www.goodyear.com.my/ducaro_ga.html
tapi rim ade yg bengkok2 sket, nanti la buat........tak larat den nak buat semua.
lepas ni apa lagi la ye...hope takde apa2

10 ulasan:

bErAkit kE LaNgit berkata...

ooh ... ciannyew ... patut lah dating kat kedai tayar .. hehe .. sabar, k ?? hehe ..

bErAkit kE LaNgit berkata...

ooh ... ciannyew ... patut lah dating kat kedai tayar .. hehe .. sabar, k ?? hehe ..

GLizZY berkata...

So, jomla jd rider sejati..
Relax jer aku naik moto smpi skrg..

(,") Nice header lor..

fazrin2211 berkata...

huhu terbantut nak beli lens baru

GLizZY berkata...

Haha, thnx a lot dude..

(,") Nk beli lens apa plak pasni..?
Mst hebat..

an2raya berkata...

waakakakakaka 18-70mm je la. beli lens sbb lens lama rosak.ganas sgt

joesan999 berkata...

pasni tukar keter plak la fazz.. haha jgn tukar jantina udah!!

joesan999 berkata...

..or bertukar2 hantaran lak ker.. huhuhu.. jgn lupa jemput aar

joesan999 berkata...

lepas ni tukar keter plak fazz... jgn tukar jantina udah!!

an2raya berkata...

namo,heehe umor 30lebih baru tukar