Followers

23 November 2009

Semperna hari lahir ku yang Ke - .....

22112009 malam, abah bawa aku gi makan kat teluk air tawar, mengenangkan hari lahir ku yang ke - 25, ada satu kedai western baru di sana.

ni gambar alya, anak sedara aku, gambar ni takde kena mengena, saja pos,hehehe.
ni gambar di siang hari, sebelum kejadian makan malam.


Romantik ke tak? hahaha, mak makan nasi paprik je.


abah sedang makan lamb chop tuu, layannn



ha ni aku punya lamb chop, boleh tahan la, sebab tu kut kedai ni ramai org sgt2



adik aku faiz, macam chiken chop, nampak sedap juga, tapi tak rasa la.

terima kasih abah
terima kasih gak kepada org yg call aku tepat jam 12 malam sambil menyanyikan lagu birthday, sukanya(hehe sorang je pun)
thanks gak kepada kawan2 yg ramai wish aku tahun ni di FB, sgt ramai, sampai tak larat nak reply. ok da...

9 ulasan:

♥chentaMAYA™ berkata...

aq nak call lu~
tapi aq xde num lu~

aq batalkan saje niat~
ahaha~

;P

dekkai berkata...

faz!

heppy birthday :)

fazrin2211 berkata...

kai !! lambat!!

10 berkata...

sedap ek? apa nama kedai tu?

vidadarisakura berkata...

omaigod.
sedap weh.huhu

kua_92 berkata...

happy belated birthday..sori lmbt wish.coz tgh spm.huhuhu

fazrin2211 berkata...

SPM?
GOOD LUCK KUA

dekkai berkata...

alar jgnla majuk :(

fazrin2211 berkata...

hehe, takpe kai, aku tak majuk