Followers

13 November 2009

Aktiviti cuti sakit

tgk2 anak buah


masak nasi goreng masin,huhuhu


memancing dlm keadaan pedih mata, ni gambo umpannye je


keluar rumah pakai spek 24 jam, walaupun memalam buta


gi tgk jambatan pulau bunting, time tu ada org mancing dapat ikan besar2


jogging bersama Adik yg byk alasan tiap kali ajak gi jogging

10 ulasan:

Kaknab berkata...

handsome dengan spek tu macam elvis la pulak. hehehehe. faz jambatan pulau bunting kat mana, cam best je, boleh lah kaknab pi memancing kat situ, bagi info sikit

fazrin2211 berkata...

atas sikit dari yan, ritu tgk org mancing, 8 ekor ikan senangin besar2 lenga, best, sebab dia macam kita mancing kat laut. nak gitau pun tak tau, nanti faz tanya aba

10 berkata...

kata pandai masak... wat nasi goreng masin?

fazrin2211 berkata...

tak kata pun pandai, ala baru sekali termasin. tapi masih leh makan

dekkai berkata...

cacing T_T

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

cacing..geli!!

Mr. J @ pengerindu.com berkata...

wau. ni mrj kaki keras pancing nih. haha. jom nanti mancing kat sg rajang swk.heuheuheu

Putra Al-Maliki berkata...

lame x gi mancing.. asyi bz jer memanjang.. =)

fazrin2211 berkata...

mancing skrg pun susah dapat ikan...

vidadarisakura berkata...

hee..bersama-sama la kita menyambut 22nov.hee