Followers

12 September 2009

Seminggu di bulan puasa


mak diatas kerusi urut//aku dalam kereta, baju vio kasi, tq


duit dari padang pasir/ /sate kajang


ayam tanduri, sedapla..waaa// ikan keli utk dibakar,hehe



anak buah dah boleh diri // ikan bakar, company belanja// abah gi umrah

11 ulasan:

prima_chrome berkata...

alhamdulillah atas semua kurniaan rezeki =)

chipsmore berkata...

duit arab ke 2?? ;)

fazrin2211 berkata...

bukan duit arab, tapi duit vio

kua_92 berkata...

sodap2....hehehe
satey kajang best nyer...
semoga pak cik daud selamat pergi n selamat pulang.. kami disini mendoakan..hehehe

burt berkata...

sedapnya satay...bila nak blanja aku bro heheh

fazrin2211 berkata...

kua - terima kasih sahabat

burt - dah takleh makan sate kajang, skrg duk kedah, takdok juall

makteh berkata...

wah asal banyak makanan arh bile setiap kali aku masuk blog ko ni paz??

Natasha berkata...

mengong vio! dkt ang dia ingat plak nak beli! aku order kat dia... tak beli2... nak kena budak ni!

fazrin2211 berkata...

tak order apa2 pun,hehehehe..

ang cakap lambat tasha

hans berkata...

wah,aku tgok muka ko letih jer
hahaha
sabar2

eh,itu duit kertas negara mana?
mana ko dapat?

vidadarisakura berkata...

selamat ari raya.hee