Followers

05 September 2009

Bertukar dari Maxis ke Celcom

aku dah tukar ke celcom, walau macam mana pun, nombor tetap sama, 012595.....


just inform, mana la tau, korang duk call atau sms aku.
ingat murah, hehehe rupanya2 nombor je maxis, tapi sebenarnya celcom,hahaha.
bukan niat nak tukar, tetapi kehendak company..

9 ulasan:

burt berkata...

aku pun nak tuka tak tuka2 lagi ni adoii..berapa ek kena charge

fazrin2211 berkata...

free je burt

10 berkata...

ooo... sudah tukar ek...

Natasha berkata...

takmau call faz dah! charge tinggi! hahaha.

dekkai berkata...

meh call aku tasha! hahaha

upack pun murah! call rate 10sen gak utk semua network

pehtu celcom 8pax 2sms 1sen :O wow!
lebam tgn sms dgn org tsayam :")

fazrin2211 berkata...

tash - iyo la tuu

dekkai - dah malas main sms2, hehe..

kua_92 berkata...

maxis klu pkul 12 mlm ke atas leh akses internet free..lg syok

makteh berkata...

arhh kredit aku!!aku tertipu..

fazrin2211 berkata...

ceh, bukannya ko call aku pun.semua org takde call aku, budak2 opis je call slalu