Followers

27 Mei 2009

Menjala ikan pastu mendaki bukit

Tadi pegi menjala ikan dengan faiz(adik), area2 bendang, tapi air tgh besar, dapat ikan puyu sekor je..hahahaha.
sebelum tu, jumpa pakcik jual air nira nipah, dah lama tak minum, terasa nak minum plak..hehe.


pastu balik umah, terus gi jogging mendaki bukit, rasa cam nak pengsan nak sampai ke atas, dah dua tahun tak naik atas bukit tu, rasa letih sgt..huhu.

7 ulasan:

Natasha berkata...

faz ayaq nira tu yg manis tu kan? aku tak penah minum kot... tp rasanya masa kecik2 tok aku ada bagi minum.... adeh... kena google lak nira nipah ni!

lemangcute@chah berkata...

Bestt.. rindu suasana kampung macam nieh.. dulu kat raub ada jugaks sawah macam nie.. masa tu umor lemang 5 ke 6 thn.. pas tu.. semakin kering..pas tu.. terus hilang dan jadik semak..huuuuhuuh

thanks share the nice picture..sungguh menggamit kenangan..

baru_kenal berkata...

Hmmm, gambo ko cantik gilo? ko edit ke lepas tangkap? ke kamera ko yg berkualiti tinggi?

baru_kenal berkata...

Hmmm, gambo ko cantik gilo? ko edit ke lepas tangkap? ke kamera ko yg berkualiti tinggi?

baru_kenal berkata...

la! ko tak balas pun komen aku. penat aku tunggu! aku selalu baca blog ko ni.

fazrin2211 berkata...

gambar ni dah edit, bukan ori, takkan ori camni

baru_kenal berkata...

ko edit pakai program ape? ce bagitau sikit.