Followers

23 Mei 2009

Hari ini hari yang merugikan

Tadi gi jalan2 stadium shah alam, tgk era.fm @ perodua show.
ini2 borang, jawab soalan, dapat 2 beg perodua, dengan 3 tiket cabutan bertuah untuk kereta perodua viva.

pastu gi makan nasi beriyani power, kat sek 13 shah alam, kebetulan tak tahu nak makan kat mana,
chek2 dalam gps, ada nasi beryani power, teringat abah cakap, nasi beryani power kat batu pahat johor best.
so try jela kat shah alam tu..peh memang best, kawan order mee bandung muar.
memang betul2 ori lah!! sedap.
aku plak makan nasi beryani gam kambeng..hehe.
lain kali boleh cuba menu lain plak.


lepas makan pegi sunway piramid, cari kasut member nak konvo.
cantik kasutnye, sgt cantik!..aku suka kasut ni, jarang skali aku suka kasut ppuan.
tapi entah camne aku boleh suka hari ni, mungkin ni kasut yg paling cantik dihati yg aku pernah lihat, begitau juga baju yg cantik" gambar baju takde'

dan selepas itu, makan kat kedai mamak, makan roti sardin"tak tahu nak order apa, teringat abah suka makan roti sardin", then kami pulang ke rumah masing2, hajat nak melihat artis di stadium shah alam,
tapi dah rasa letih, mood pun takde, kerana hari ini hari yang merugikan...
tapi aku happy kerana sesuatu tercapai dengan rasa puas hati!

9 ulasan:

prima_chrome berkata...

hahaha .. cepat2 la tunang ye .. dah serasi bangat tu ~`

Natasha berkata...

wei kedai tu kat mana? boleh aku pi nanti...

fazrin2211 berkata...

t klu tak tau, call je aku

10 berkata...

lor... x tunang lg kaaa?

fazrin2211 berkata...

sampai seru kawen la..taknakla nanti orang kata dah gatal sgt nak ke kawen awal..

Nurul Qurratu Aini binti Kamaruzaman berkata...

abg faz... nak sikit mkn blh x? =P~

10 berkata...

Kawen awal elak maksiat... huhuhuhuuuu...

fazrin2211 berkata...

ayat elak maksiat tu, tak sesuai, nape, klu tak kawen, slalu wat maksiat ke?

Nurul Qurratu Aini binti Kamaruzaman berkata...

sedap bangat sih..... meleleh air liur ann bila tgk gambor makanan sedap tu... nnti abg faz belanja ann ye...