Followers

22 Mei 2009

sebab asyik cuti je...


bukan saje2 takmo keje,
tapi cuti ni kena abis kan tahun ni gak..
cuti sakit ada 18 tak pernah amik.(nak wat camne, malas jumpa doctor yang banyak cakap)
anual leave ada lagi baru amik 3 hari, so ada lagi 34 ,
camna nak abiskan, takkan burn camtu je, sebab aturan baru yg mengusahkan' cuti takleh bawa semua ke tahun depan..
so camne????????????
projek di kuantan dah abis,hope sebelum aku tranfer ke mana2 tempat lain,
aaa aku nak cuti seminggu lagi!
balik kampung, gi mancing, gi mandi air terjun, gi mandi pantai, pasang zink pondok depan umah, basuh aquarium. jom2 cuti2 malaysia...
Catat Ulasan