Followers

11 Oktober 2009

Mee udang paling sedap saya pernah makan


abah saya yang masak...sedap tau


ini pulak mee tomyam kat tesco baru sungai petani, kedai thailand tu.
boleh la, sama je rasa macam kat kedai lain2.

11 ulasan:

Putra Al-Maliki berkata...

mmm sedapnyer..bak la sikit..hehe

fazrin2211 berkata...

hehe nanti raya datang umah ye

burt berkata...

teringat aku time mkn mee udang kat sg dua boss aku suh aku abiskan udang yg gila besar n byk dia kata KPI so kena abiskan aku mkn dgn ati yg penuh tak puas ati hahaha

Mr. J @ pengerindu.com berkata...

sayang nye i alergic udang. pernah suatu ketika i teringin nak makan udang, i pikir, sedap dahulu merana kemudian, selpas 30minit makan udang i terus masuk ke hospital badan merah2 mcam udang kena bakar. huuhuh

dekkai berkata...

mee ape cam laksa? :|

dekkai berkata...

maksud aku yg mee tomyam tuh! hahaha..kang org kata aku batak takenal mee lak T_T

dekkai berkata...

saje je nak comment banyak2 nak jadi no1 dlm ranking comment paling byk! bwahahaha!

fazrin2211 berkata...

tomyam tu yg adik aku tgh makan la, laksa tu yang bawah tu,hehehe

komen la byk2, sampai pengsan, sampai bengkak jari2

dekkai berkata...

oh! ingatkan adik ang mkn tuh mee udang gak :D

10 berkata...

nanti kalo abah daud p umah pakcik din suruh dia bawa mee udang tu sekali ek... bleh la org rasa kesedapannya... heheheheee...

10 berkata...

alamak... abah daud lak... pakcik la... sori2...