Followers

04 April 2009

ikan dah ade tumbuh tumbuhan...


sian tiap2 minggu kena tinggal, semoga gembira ngan kawan baru(pokok) ye ikan.
kalau lapar sgt, telan je la bakteria2 kat pokok tu.
jaga diri bek2, jgn lupe doakan saye murah rezeki ye ikan.

13 ulasan:

cathenclox berkata...

sian ikan tu oww..~~ hak2

okfind88 berkata...

ooo..patut laa ltak pokok2 tu..suh ikan doakn ko murah rezeki eh??huhu..siann ikan tuu.ape pye tuann laaa..meh bg aku meh ikan tu..jatuh ati la plakk ngan ikan tu..muehehe

fazz berkata...

sian ke, dia suke tau dok dalam tu, kalau duk kat kedai, dalam botol kecik je, lagi cian

nesca berkata...

camne dia nak berenang oi! lol..
takpun aku ada idea kasi ikan ko tak boring.
http://www.thinkgeek.com/geektoys/science/adca/
petang2 dia leh men futsal ngan kawan2 dia hahahaha

an2raya berkata...

wakakakaka. adei, lawak tul, tapi ikan ni bukan jenis berenang, dia malas

prima_chrome berkata...

wah .. lama dah x jaga ikan ..
hehe .. lawo ike mu .. namo gapo ?
huk eleh .. hok mu ni bg make rumpai laut yo ? napo x bg make sayur sawi ko, sayur kailan ko ..
hehe .. ike oh ike .. semoga mu bahgia sokmo dgn tuan baru mu ..

Sir Hanif Abd Nasir berkata...

pakcik faz, ni ikan laga kn? ko bela nk ajar tempur rgn sapa? dosa ooo.. hehehe..

Munirah Abd berkata...

ikan2x fazz nak tempur ngan ikan2x i...hehehhehe

fazrin2211 berkata...

wahahaha, ikan ni bertempur ngan cermin je kekadang. eh mun, ikan ko guppy, mana leh tempur, kang apa la jadi

an2raya berkata...

ni dak kelate mano plak ni? mu kecek kawe dok pahe

okfind88 berkata...

haha..faz..bg la sawi..bru la nmpak mewah skit ikan tu..wakakaa..larikkkkkkkkkk

myusup berkata...

ishhhh...boleh mati sesak nafas ikan ni

an2raya berkata...

ikan laga, memang habitat dia camtu kut.haha