Followers

16 Disember 2009

Patah tulang Bahu...

bahu abah yg patah tulangnya, itu yg nampak bonjol tu, dah masuk metro, baru lepas operation sambung balik pakai besi, lepas ni jadi org besi la. semoga cepat sihat, risau plak.
sehari sebelum kejadian patah bahu, kami ke lata bayu , mandi2 kat sana, best pegi sana sebab ada tempat dalam, kalau tempat yg air paras pinggang je,takde mood nak mandi, baik mandi kat rumah je. tu gambar anak abg aku, suka dia dapat main air, lepas tu sejuk sampai menggigil,hahaa, kesian dia.
Kedai hijau, ni kedai orang patani, kami panggil kedai hijau je, sebab kedai dia warna hijau,hehehe. kedai ni dekat depa sekolah tikam batu, kalau makan kat kedai ni, memang puas hati, nasi byk gila, kalau makan memang puas, sedap pulak tu. 1 pinggan boleh makan 2 org, tapi kami makan sorang sepinggan la,ehehehe. memalam suka lepak kedai ni, bukan sebab lapar sgt pun, tapi sebab bosan dan lepaskan tensen
ni gambar selepas buat operation, bahu dah tak terkeluar lagi, semoga abah cepat sembuh
Catat Ulasan