Followers

09 Januari 2016

Plan berkhemah di cameron yang tak jadi

Lama tak update blog...lama gile...

Sampai cameron dah malam, Plan nak berkhemah di sg pauh...tp tutup renovate sampai FEB 2016...cedih sungguh..last2 tidur dalam kereta je...
Pagi2 dah kesini, lepas sarapan kat keafarm, kena kapok..makan nasi lemak & meggie goreng, 
 sayur sikit sgt..rm17...


Lepas ke sg pauh, kami ke hutan lipur parit fall...hmm xada apa kat sini..setakat boleh riadah lepak2, nak mandi memang tak boleh..sbb air kotor...sampah banyak...




Kemudian kami ke port selalu...big red strawbery farm, paling best kat sini...masuk free, parking free, toilet dia boleh bagi 8/10 bintang, bersihhhh.
Minuman disini pun taklah semahal ditempat lain.







Catat Ulasan