Followers

23 November 2009

Semperna hari lahir ku yang Ke - .....

22112009 malam, abah bawa aku gi makan kat teluk air tawar, mengenangkan hari lahir ku yang ke - 25, ada satu kedai western baru di sana.

ni gambar alya, anak sedara aku, gambar ni takde kena mengena, saja pos,hehehe.
ni gambar di siang hari, sebelum kejadian makan malam.


Romantik ke tak? hahaha, mak makan nasi paprik je.


abah sedang makan lamb chop tuu, layannn



ha ni aku punya lamb chop, boleh tahan la, sebab tu kut kedai ni ramai org sgt2



adik aku faiz, macam chiken chop, nampak sedap juga, tapi tak rasa la.

terima kasih abah
terima kasih gak kepada org yg call aku tepat jam 12 malam sambil menyanyikan lagu birthday, sukanya(hehe sorang je pun)
thanks gak kepada kawan2 yg ramai wish aku tahun ni di FB, sgt ramai, sampai tak larat nak reply. ok da...

Catat Ulasan