Bicikut - IT'S NEVER TOO LATE TO CHANGE YOUR LIFE

17 June 2009

beli momok, siap sudah

tadi gi jalan sorang2, kat jj bukit raja. jalan2...jalan..............sampai bosan.........
pegi tgk2 kat tempat permainan(hobi). tgk..........tgk lagi........
sampai ternampak satu benda yg aku tak pernah beli, dan memang dah lama niat nak beli...
tengok lagi........sampai 30 minit....biasala, pantang tgk benda yg belum cuba buat, klu boleh semua nak try, last2..angkut bawa balik umah.
pasang-pasang, 4 jam gak...baru nak siap si momok ni, tengok...belek2........adus silap pasang upenye...bukak balik(sebahagian je)...pomen2...haaaa siap pun!! tgk la benda dah jadi memang senang nak tengok. wakakakaka, tgk tau, penat pasang 100 komponen kena pasang






ini la namanye momok!
Faz: best juga pasang gundam ni, nama sebenar dia 'union flag'
kecil je, skala 1/144 HG

15 Comments:

Wira Anak Jawa said...

la... ini permainan budak 6 thn,, bukan budak 26 thn...eeee..ee

fazrin2211 said...

pertama skali, adoi...umo anak pun lupa.

kedua: budak 6 tahun klu dapat ni, setahun tak siap pasang.

4 jam tau mau pasang, ni namanya hobi..H O B I...H O ho..B I bi... Hobi

prima_chrome said...

waahh ... adakah ianya GUNDAM ? atau ianya GANDUM ? terkeliru di situ :D

fazrin2211 said...

ape erk nama dia 'union flag'

Munirah Abd said...

da agak da ianya gundam!!!

wira anak jawa?? ayak ko eh..
pakcik saya punya HOBI lagi comel...hehehhe

fa_wassini said...

lorh.... momok.. den ingat momok bebetol... mlm td takut nak tngok... tunggu pagi ni baru nak tngok wakakaka

fazrin2211 said...

mun_> ye abah, org ppuan punya mainan memang cumel2, takpi tak seganas mainan lelaki.

fa_> jgn takut, momok ni tak bernyawa

Natasha said...

aku suka pasang kapal tu faz... lagi penin... ada satu tak siap.. ang tolong pasangkan :D aku nak display ja... hahaha...

fazrin2211 said...

ok gak, aku suka pasang, mai bagi aku, aku pasang , pastu amik gambo byk2,hehehe.

eh tapi kapal yg ade aku post tu, benda yg sama, cuma dia leh tranfom, hehe tak rugi beli , kira 2 dalam 1 la

Natasha said...

brapa harga weh? aku nya kapal yg classic tu... yg warna kayu tu... tah dulu minat la ber jam2 dok depan tu... lani... baik la aku tumpu kat projek aku... hahaha... nanti aku drop kat ang lah... ok? tp ada part missing taktau la plak... hahahahahaha...

fazrin2211 said...

tasha.buleh2, aku memang rajin bab2 camni, aku beli rm58 je weh,hahaha, memula duk tgk yg rm32.tapi last2 amik yg 58, saja nak merasa apa yg syok sgt depa duk pasang ni

Nurul Qurratu Aini binti Kamaruzaman said...

ni bkn momok ,tapi fazmok ... wakakaka...

ee... da besar2 pon nk mainan camtu ka?

Ch3NtA_LiF3 said...

wowww besh besh..hobi yg menarik

Ch3NtA_LiF3 said...

tak smestinya budak umo 6tahun je leh main... hobi pasang memasang ni kadangnya elok utk otak.. spaya otak leh byk brfikir... mnguji minda...

fazrin2211 said...

betul2, saye sokong , ni hobi zaman skrg,haha