Followers

23 Mei 2009

Hari ini hari yang merugikan

Tadi gi jalan2 stadium shah alam, tgk era.fm @ perodua show.
ini2 borang, jawab soalan, dapat 2 beg perodua, dengan 3 tiket cabutan bertuah untuk kereta perodua viva.

pastu gi makan nasi beriyani power, kat sek 13 shah alam, kebetulan tak tahu nak makan kat mana,
chek2 dalam gps, ada nasi beryani power, teringat abah cakap, nasi beryani power kat batu pahat johor best.
so try jela kat shah alam tu..peh memang best, kawan order mee bandung muar.
memang betul2 ori lah!! sedap.
aku plak makan nasi beryani gam kambeng..hehe.
lain kali boleh cuba menu lain plak.


lepas makan pegi sunway piramid, cari kasut member nak konvo.
cantik kasutnye, sgt cantik!..aku suka kasut ni, jarang skali aku suka kasut ppuan.
tapi entah camne aku boleh suka hari ni, mungkin ni kasut yg paling cantik dihati yg aku pernah lihat, begitau juga baju yg cantik" gambar baju takde'

dan selepas itu, makan kat kedai mamak, makan roti sardin"tak tahu nak order apa, teringat abah suka makan roti sardin", then kami pulang ke rumah masing2, hajat nak melihat artis di stadium shah alam,
tapi dah rasa letih, mood pun takde, kerana hari ini hari yang merugikan...
tapi aku happy kerana sesuatu tercapai dengan rasa puas hati!
Catat Ulasan