Followers

16 Februari 2009

Testing Pancing Baru


adik yang dapat, ni abah, buat gaya je lebih, hahaha tak dapek2 pung..:itwasntme:



tak tahu nak cite apa, sebenarnye nak tunjuk mancing baru je :rockon!:
takpelah aku cerita la sikit ye, hari ni hari jumaat, lepas beli mancing tu, sok malam tu, apa lagi, projek mancing skali lagi la, tapi yang tak bestnye, malam tu aku tak dapat ikan beso...ceh harapkan mancing je baru, adik aku juga akhirnye yang berjaya, wahh memang besar la, kira record peribadi dia la tu, macam dah taknak balik dah dia, padahal esok pagi dia sekolah.
aku takde rezeki malam tu, maybe sebab malam sabtu, aku punya turn malam jumaat je kut,
so pasni gi mancing malam jumaat je lah, boleh jumpa kak pon pon...tianak....


adik aku faiz, dah bosan tunggu ikan



Gambar siang ni kat teluk bayu,,yelah, malam tu tak puas hati ikan tak dapat, pegi siang pulak.
tapi..takde hasil langsung.......agghhh, malam tu blah balik shah alam...huhu..
ntah bile lagi nak balik kampung...:crab1:


ni lain pulak ceritanye, tengah berjalan2 kat taman burung..ade plak mahluk ni buat projek:monyet::monyet:
tengak pic pertama tu...ushaaa line le tu....wakakakakakaa
Catat Ulasan