Followers

10 Januari 2009

Dulu & Kini, manusia boleh berubah sekelip mata


UPSR ku , pandai tak ku susun....ahaks++++sijil berhenti sekolah, terpaksa berhenti, nak masuk sekolah teknik


bawah 15 punya sijil, erm bawah 17 cikgu lambat buat , sampai spm tak amik2.----cukupla melayakkan ku masuk sekolah teknik panggilan ke 2


dapat sekolah teknik, tapi vokasional elektronik je


dari upsr, sampai ke spm, english mesti lingkup---gempak tak? macam tak caya plak


alahai ni la result last sem aku, sikitnye pointer , banyak sangat main games sampai tak tidur...
Ni je yang ada utk cari kerja, zaman skrg dip tak laku, baik korang sambung selagi mampu.


takpelah, jadi technician cabuk je la, janji ada kerja dan halal
:littlegirl1:Bangganya akuklik la utk besarkan pic

Catat Ulasan