Followers

19 November 2008

hilangkan tension, baling baling.......sampai jatuh semua!



Flickr: Photos from an2@faz
semalam, ada aktiviti sukan bowling, opis buat saje2, ilang kan tensen2 keje, ada 12 staff yg pegi,main 2 game, 3 lane je, lama gak la, sampai letih2, first round, aku menang, 155 mata je
ThumbsUpsiulsiulThumbsUp, bulan lepas pun first round menang tapi 146 mata je, camna la org yang jarang main bowling ni leh menang, tapi round ke 2, mesti bawah 100 je KALAH LA, hehe penat la kutThumbsDownadusadusThumbsDown, takpela, sapa nak lawan, tapi satu set je taumarisinimarisinimai mai.
sambil2 tu, amik la sikit2 gambo pakai camera compact(dslr kasi awek pinjamihikhik)
Catat Ulasan