Followers

30 November 2008

kahwin lagi




ini kali ke 3 aku amik gambo kahwin..huhu penat2
makcik tunjuk ape tu?menarimenarimenari

29 November 2008

menakutkan, wanita dilenyek traler

video

saje share utk peringatan mat rempit

24 November 2008

Majlis Perkahwinan Saiful & Khuzaimah













Ni job kali ke -2 aku amik gambo Majlis perkahwin,Terima kasih sifu muzs sebab ajak aku join amik gambar dan kongsi ilmu & guna semua alatan.
Terima kasih juga kepada pengantin & family yang sentiasa memberi kersama.
hope akan datang, prestasi akan sentiasa meningkat.
huhu bila la leh beli speed light nibanyakckpDiriku seperti diracun!! ahh aku keracunan!
full photo here

22 November 2008

Happy Birthday From someone


birthday gift from someonemenari
i love this gift, thanks my sweet heartlovelove

Selamat tinggal dan terima kasih daun keladi

Majlis perpisahan bebudak latihan industri

sesi bergambar


2


memilih menu


aku balun ni je


kepada 3 org yang telah praktikal di sapura..thanks for you all, yang byk berbakti kepada negara,wakakakaka.. semoga korang, dapat kerja yang terbaik, dan selamat sambung belajar semula.

20 November 2008

Tawar itu pencegah penyakit..penghilang selera!!



laparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlaparlapar
sebenarnya aku nak cerita pasal maggie kerana maggi skrg asyik tawar je rasanya, tak macam dulu la, tak pedas pulak tu,tak selera aku nak makan, mungkin dia dah kurangkan aji namoto dan rempah2 lain utk menjaga kesihatan penggunanya.. aku terpaksa membuat resepi sendiri, hentam keromo...muhahaa..peh sedap, pedasmenari, macam mee kari dah rasanye..muahhaaha..mana taknye, letak serbuk kari ikan, pastu cili, pastu bawang...wakakakkaa, hadoi...fazrin fazrin...gile

Teringat masa kecik2 maggi 40sen jeduit