Followers

04 Ogos 2008

Sakoz FM?? 12/07/08 bowling

huh!....nak cari parking...nak cari parking....akhir...'tut' bunyi kereta dikunci, rokok?habis?apa susah, pegi beli kat tingkat bawah sebelum ke bowling, ermm...dah sampai pun, huh beyla..org pertama kami nampak..cis..tak perasan budak ni..wakakakakaka..takpalah..tunggu dan lihat, aik?qiqi plak pergi menyapa beyla..haha..okla, kemudian, 1 demi 1 bebudak sakoz, kami jumpa.ahhh rasa malu le pulak..?hmm malu?sampai bila nak malu, alang2 dah sampai, buat muka tak malu je la kan..hehehe..so, siapa yg ada malam tu?fa, manje, hafiz,apis?, kimi, beyla, anie jhr, raja ego, lost, wan10sen(abg camera 1),sham(abg camera 2), nadia, kak ju(nak kena cekik), kak siti x 2, snake dan nai yang datang lambat & mahluk2 yang lain(tak ingat nama), thanks to all sakoz & organizer coz melayan kita org dengan baik,'hehe kita org bukan takmo join, usya line dulu...insya'Allah lepas ni kita org join k, apa2 pun, nampak gayanya..sakoz telah berjaya menganjurkan aktivi ini dengan berjaya, tahniah, tahniah juga kepada pemenang, terutamanya pemenang longkang terbanyak,hehehe.teruskan perjuangan anda, kita org, akan terus menyokong, dan terima kasih juga,MAKAN(icon air liur meleleh),ini adalah pertama kalinya aku, ferol, qiqi, vio menjejakkan kaki di gath sakoz...walaupun tak main. lepas ni, kalau ada apa2, jemput2 la ye.

Thanks sakoz.fm, "Majulah radio untuk DJ, Majulah DJ utk pendengar"

full pic Flickr: Photos from an2@faz
Catat Ulasan