Followers

04 Ogos 2008

Putrajaya with ferol, vio & friends





gini...ceritanya...memula...set, nak gi mancing, kat jambatan keretapi, jam 11, then sampai umah ferol, tunggu vio, call krull, krull masih kat putrajaya, belum balik lagi, then ujan rintik2, macam dah lewat plak tu..so...fikir2, tak jadi gi mancing malam tu, pastu, fikir punya fikir, kita org berempat, aku, ferol, vio & wan, lepak kat putrajaya, kononya, nak lepak kat masjid, rupanya, memalam, masjid takleh masuk, jalan tutup, akhirnya, kite org gi lepak depan istana kehakiman(yang ade 'BUAT KERJA" tu) pastu, pakgat suh lepak tempat lain..huhu...last2, pegi lepak jambatan, okla, cantek, org ramai...best malam tu, angin sejuk..lepak2 lebih kurang 2 jam..tiba2...jeng jeng jeng, polis datang, pegang buku saman, semua org blah, apa lagi, blah ar....org nak duk kat situ pun tak boleh, bukan kacau lalu lintas pun..takpala polis, teruskan jalankan tugas anda, semoga bahagia..huhuhu..............sekian...balik klang, terus balik shah alam, terus tido...zzZZzzzz
Catat Ulasan