Followers

04 Ogos 2008

Medan ikan bakar "PERNU" ,Melaka

Pada 5/7 yg lepas..satu perjumpaan gathering kecil-kecilan telah diadakan..
seramai 9+3=12(nai 999 & friend) orang telah menyertai gathering tersebut..perjalanan dari shah alam bermula pada pukul 1:30 petang, selepas terima call dari krull, wakakaka semua kelam kabut baru bangun tido, sebab dalam perancangan kita org bercadang bertolak petang..perjalan di mulai dgn menaiki kereta krull_mania, ditemani oleh saya dan feroll..pada jam 3:00 kami telah sampai ke apartment yg telah disponser oleh krull..pada sebelah malamnya, lost_soul, penn, feroll, krull, nai, vin (sponsor besar majlis makan ikan bakar), all 777 dan mie serta eja yg sponser puding yg lazat, makanan malam tu(ikan beso 3 ekor(siakap,jenahak)+1, sotong goreng, kijang'kupang',air tembikal, air kelapa, fresh oren, udang sambal & lain,telah menyertai majlis tersebut..walaupun vin sedang demam diwaktu itu, beliau cukup gembira dgn kehadiran tetamu yg hadir. selepas melantak dengan sepuas puasnya..sampai dah tak larat nak berjalan la, kita org balik ke hotel apartmen & bersembang sampai jam 8 pagi(kisah karut la'angan-angan jadi kaya', kisah hantu la, macam2 ada. keesokkan harinya, kita org dapat lagi sponser, nasi gorang dari kak eja..nyum2...bangun tido terus melantak..wakakakakakaka.. sebelum pulang, sempat kita org bermain golf(naik kereta golf pegi main golf) & pingpong, huhu main golf tu yg tak tahan tu...jam 3 petang, kita org bergerak pulang ke rumah masing2.

thanks vin(sponser ikan bako)
thanks kak eja(sponser puding & nasi goreng) walaupun tidak dapat hadir makan2.
thanks krull(sponser minyak, tol, hotel)
thanks kawan2 yang lain(ferol, faz, phan, lost & ........., yang sponser perut,wakakakakaka(all & mie yang terpaksa balik awal, nai 9 yang terpaksa makan ber-3 sahaja, tu la sapa suruh datang lambat. apa2 pun tq pada semua yg terlibat.
Catat Ulasan