Followers

31 Disember 2008

Hamster comel


Comel tak?
aku jalan2, pastu terpandang, terus berkenan, pandangan pertama tu..hehe, dari jauh aku tgk comel je. terus la beli satu utk kekasih awal dan akhir

27 Disember 2008

Memancing di kuala muda





Abah & Mak
Semalam aku ke kuala muda, konon2nye nak memancing la,
last2 abah ngan mak je yang mancing,
aku asyik amik gambo je, maklum la, kawasan tu cantik, takkan nak tgk je kan.
kite org tak dapat ikan pun.

26 Disember 2008

projek cuti, cuci kolam dan menyusun pokok


setelah siap kolam ikan ku


gambar sedang mengemas


kolam dan kawasan kolam telah dibersihkan, ni ikan talapia, dan patin, ada keli seekor.


pasu2 telah disusun semula, ikan telah dilepaskan kembali ke dalam kolam,
ini lah hasilnya


ni plak ikan patin dan talapia yang mati, aku siang kan, sebab mak aku geli ikan sungai

21 Disember 2008

Rombongan ke Majlis Perkahwinan anuar & Ezza









ini je yang aku amik,, aku nak amik gambo banyak2, dia org lari2, ahh malas nak kejar2..
Ketua kelas kite org masa kat politeknik dulu...hehee...ketua dah kawen, baru la org bawah2 dia leh kawen..wakakakakakaa. aik, mana pic mael?fikir
klik gambo untuk gambar besar atau di Flickr: Photos from an2@faz

17 Disember 2008

ku cuba




uitm di hatinya

08 Disember 2008

Alya anak buah ku


auuucakkk!!angelmenari

30 November 2008

kahwin lagi




ini kali ke 3 aku amik gambo kahwin..huhu penat2
makcik tunjuk ape tu?menarimenarimenari

29 November 2008

menakutkan, wanita dilenyek traler

video

saje share utk peringatan mat rempit

24 November 2008

Majlis Perkahwinan Saiful & Khuzaimah













Ni job kali ke -2 aku amik gambo Majlis perkahwin,Terima kasih sifu muzs sebab ajak aku join amik gambar dan kongsi ilmu & guna semua alatan.
Terima kasih juga kepada pengantin & family yang sentiasa memberi kersama.
hope akan datang, prestasi akan sentiasa meningkat.
huhu bila la leh beli speed light nibanyakckpDiriku seperti diracun!! ahh aku keracunan!
full photo here